Kontakt

[vc_row layout="normal" margintop="10" marginbottom="20" paddingtop="0" paddingbottom="0" bg_color="#fff"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Vi som driver Mareld Design heter Markus och Elisabet Holmström och bor i Uppsala. Mareld startade vi våren 2012 för att kunna tillmötesgå en allt större efterfrågan av våra tjänster och varor parallellt med våra arbeten som löneadministratör (Elisabet) och informatör (Markus).

I Mareld har Markus hand om områdena grafisk design, webbdesign och foto. Den fotografiska banan inleddes som 13-åring när jag fick en fotokurs i födelsedagspresent av min bror David Brohede. Själva fotograferandet kom igång på allvar när jag fem år senare köpte min första digitala systemkamera (D70) och kostnaden för framkallning plötsligt kunde styras separat från fotandet. I samma veva började jag arbeta som redaktör med layoutansvar för EFS Mittsveriges tidning och fick där upptäcka områdena Grafisk design och webbdesign. Jag är i stort sett självlärd inom dessa områden men kompletterade 2011-2012 med studier i området på Högskolan i Kristanstad.

Elisabet gick textillinjen på Dalkarså folkhögskola 2006-2007 och skapar i Mareld textila alster under märket Lissy Lou.

I Mareld Design vill vi, utifrån det vi lärt oss genom åren genom studier och praktik, erbjuda våra tjänster och varor inom dessa områden.

Välkommen att höra av dig!

Mareld Design
info@marelddesign.se
0738-09 03 99
Bellmansgatan 130
754 26 Uppsala[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3" el_class="image-margin-top"][vc_single_image image="505" img_link_target="_self" img_size="full"][/vc_column][/vc_row]